contingut promocionat
Luces Led

Adaptar les llums LED a qualsevol disseny

Amb l'arribada dels llums LED, molts han vist la necessitat de substituir les seves bombetes convencionals per bombetes LED degut als nombrosos avantatges d'aquestes

Tot i això, moltes cases encara tenen làmpades amb dissenys antics que semblen incompatibles amb les noves bombetes LED. Però, les noves tecnologies no estan renyides amb els nous dissenys, per la qual cosa no és necessari que renuncieu ni a l'estil de les vostres làmpades més clàssiques ni als avantatges de la il·luminació LED.

Encara que, deveu tenir algunes coses en compte a l'hora d'adquirir la vostra nova llum.

Tensió

Si el que voleu és poder mantenir la vostra làmpada i únicament substituir la bombeta, el que deveu fer és assegurar-vos de quina és la tensió amb la qual funcionen i comprar una bombeta amb els mateixos volts. Com les bombetes LED tenen menys tensió poden canviar-se sense poblemes. Les bombetes per obtenir la mateixa llum sempre seran de menys volts, aquest és l'avantatge dels LED

Casquet de connexió

Existeixen diferents casquets de connexió, per la qual cosa a vegades la bombeta que utilitzeu no encaixa amb la làmpada que voleu. Per això, el millor és veure primer quin tipus de connexió utilitzen i comprar una bombeta LED que s'adapti.

Angle d'obertura

Els llums LED permeten diferents angles d'obertura de la llum, la qual cosa s'expressa en graus. Això fa referència al feix de llum que desprèn cada bombeta. En el cas dels angles més oberts, la bombeta LED proporcionarà una llum més suau però que abastarà una superfície més gran, mentre que en el cas de les bombetes amb un angle més tancat, el focus de llum serà més intens però us permetrà il·luminar un àrea menor.

 

Temperatura de color

Els llums LED permeten grans possibilitats en el referent al color. En el cas de la il·luminació domèstica, podeu escollir entre tres tipus de blanc, la qual cosa us permet establir una llum més freda o bé més càlida.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem