Així és com el Botox t'ajuda a aconseguir els teus objectius

Regular la sudoració o reduir les marques d'expressió són algunes de les seves utilitats

El Botox és una eina més que s'utilitza dins la medicina moderna per millorar la salut de les persones i el seu benestar. Té una infinitat d'utilitats que et poden fer el teu dia a dia molt més còmode.

Les línies d'expressió o arrugues apareixen per diverses raons, i tot i que la genètica juga un paper molt important, la força del sol i els gestos que fem influeixen en la seva aparició. Gràcies a una injecció, les toxines botulíniques treballen en les connexions neuromusculars i aturen temporalment la transmissió d'impulsos nerviosos. D'aquesta forma, el que s'aconsegueix és relaxar els moviments de la cara, i per tant, reduir les arrugues.

Un altre fenomen que pot ajudar a combatre el Botox és la sudoració, encara que és una forma natural de regular la temperatura corporal, a vegades pot arribar a ser un problema que provoca un alliberament excessiu de suor en algunes parts del cos. Les mans, les aixelles, els peus, el tronc o les cuixes són les parts més afectades. En aquest cas, el Botox pot solucionar aquest problema de sudoració excessiva: s'injecta les palmes de les mans o les plantes dels peus per ajudar a combatre la incomoditat de la suor en el cos.

Més sobre el Botox

A Nu Clínic ofereixen tot tipus de tractaments per millorar el benestar de les persones i la seva bellesa FOTO: Cedida

El Botox és una toxina que s'obté a través d'un bacteri que permet solucionar aquest tipus de problemes sense necessitat de cirurgia. El metge simplement utilitza una agulla per fer la injecció amb precisió i actuar en els grups musculars afectats.

Nu Clínic ofereixen tot tipus de tractaments per millorar el benestar de les persones i la seva bellesa. El Botox és un dels diversos tractament que ofereix el seu equip amb total discreció i professionalitat. A més, en cas que tinguis qualsevol mena de dubte, t'assessoraran per escollir el tractament que més s'adapti a tu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem