ALDI obrirà la seva primera botiga a Sant Cugat

El proper 1 de desembre ALDI, una de les cadenes més importants d’alimentació a Europa, obrirà la seva primera botiga a Sant Cugat. Amb aquesta nova incorporació, ALDI suma 29 establiments a la província de Barcelona i 55 a Catalunya. 

La nova botiga, ubicada a l’Avinguda de la Via Augusta, 129,  obrirà les seves portes de dilluns a dissabte de 09:15 a 21:15 hores. Comptarà amb més de 1.200 metres quadrats i 89 places d’aparcament i generarà 20 nous llocs de treball.

Així mateix, ALDI ha contribuït en la recuperació i documentació d’un jaciment arqueològic d’interès situat en la parcel·la on anirà ubicat el nou establiment. La intervenció arqueològica duta a terme ha permès localitzar un total de més de 30 estructures arqueològiques de diferents tipologies i cronologies que, després de ser documentades, passaran a formar part del patrimoni municipal al seu museu. 

ALDI és una de les més importants cadenes d’alimentació i supermercats del món. El seu origen és a Alemanya i compta amb quasi 5.000 botigues distribuïdes en 9 països. La seva entrada al mercat espanyol es va produir l’any 2002 i en la actualitat hi té més de 260 establiments. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem