L’alvocat és una fruita particular, ja que destaca per l’aportació en greixos, que arriben, segons les varietats, al 30% del seu contingut nutricional. Aquests greixos, però, en la seva majoria són del tipus oleic i linoleic, els coneguts com a greixos bons. Aquest tipus de greix és adequat per evitar la formació de colesterol. Tot i els beneficis d’aquest greix, el seu contingut també influeix en la quantitat de calories, amb més de 160 calories per 100 grams.
Una altra de les qualitats de l’alvocat és la riquesa en vitamina D, que resulta necessària per regular l’absorció de calci i de fòsfor i evitar la fragilitat dels ossos i de les dents. Per tant, és el nostre aliat davant l’osteoporosi.
Les vitamines D i E de l’alvocat fan un tàndem idoni per a la generació de col·lagen i, per tant, el seu consum està relacionat amb la hidratació i el bon estat de la pell i, concretament del cutis, evitant les arrugues. En aquest cas també es recomana l’aplicació externa.
L’àcid fòlic és un altre dels components interessants de l’alvocat i es tracta d’un element efectiu en el tractament d’algunes anèmies.
Una altra de les qualitats de l’alvocat és la riquesa en vitamina D, que resulta necessària per regular l’absorció de calci i de fòsfor i evitar la fragilitat dels ossos i de les dents. Per tant, és el nostre aliat davant l’osteoporosi.
Les vitamines D i E de l’alvocat fan un tàndem idoni per a la generació de col·lagen i, per tant, el seu consum està relacionat amb la hidratació i el bon estat de la pell i, concretament del cutis, evitant les arrugues. En aquest cas també es recomana l’aplicació externa.
L’àcid fòlic és un altre dels components interessants de l’alvocat i es tracta d’un element efectiu en el tractament d’algunes anèmies.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok