Ingredients: 150 g de formatge feta, 1 pebrot vermell, 2 cogombres, 20 tomàquets cherry, 1 ceba vermella, olives negres d’Aragó, oli d’oliva verge extra, vinagre de Xerès, sal, orenga i pebre.
Talleu el formatge a quadrats de 2x2 cm, els cogombres i el pebrot a quadrats d’1x1 cm, els tomàquets cherry per la meitat i la ceba a quadradets.
Feu una vinagreta amb l’oli, el vinagre, la sal, el pebre i l’orenga.
Barregeu tots els ingredients.
Talleu el formatge a quadrats de 2x2 cm, els cogombres i el pebrot a quadrats d’1x1 cm, els tomàquets cherry per la meitat i la ceba a quadradets.
Feu una vinagreta amb l’oli, el vinagre, la sal, el pebre i l’orenga.
Barregeu tots els ingredients.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok