Aprendre anglès des de ben petits

ESPAI PUBLICITARI. Aprendre una llengua estrangera ens els primers anys de vida ajuda als desenvolupament positiu dels més petits

De ben petits és quan millor assimilem conceptes nous i, fins i tot, quan estem més oberts a aprendre nous idiomes. Si el procés d'adquisició de la llengua materna s'inicia en el moment en què el nen comença a escoltar-la, per què hauríem d'esperar a exposar-lo a una segona o tercera llengua si el que pretenem és que desenvolupi una bona competència?

Això és, justament, la filosofia de Kids&Us, que ofereixen classes d'anglès a nens i nenes des d'1 any. Utilitzen una metodologia pròpia d'aprenentatge basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani. La professionalitat i, sobretot, el tracte del professorat amb els més petits és el que fa única l'escola i exitós el mètode.

Els nens i nenes aprenen anglès en un entorn agradable que els ajuda a estimular tots els sentits i desenvolupar-se al mateix temps que adquireixen aquesta llengua estrangera.

Fora de l'escola

El treball de l'escola es complementa amb el treball a casa, on els més menuts comparteixen una estona divertida, familiar i en anglès amb els seus pares. És així com l'anglès creua la frontera de l'escola i apareix en àmbit quotidians dels nens i nenes

Més informació
 
Comentaris

Destaquem