contingut promocionat
Depiline L

 

Ara tens els serveis estètics i de perruqueria de Depiline a un 3x2

El centre destaca pel ser ampli ventall de serveis de bellesa i perruqueria a preus molt reduïts

El centre d'estètica Depiline Sant Cugat ofereix tots els seus serveis a 3x2 fins al pròxim 14 de desembre, i, on per exemple un tall i rentat de cabell per a homes només costa 12,90 €. La campanya 3x2 té per objectiu que les seves clientes i els seus clients puguin fer-se els diferents tractaments de l'establiment especialitzat en bellesa. El centre, totalment renovat i que fa poc va inaugurar les seves noves instal·lacions en ple centre de la ciutat, destaca pel ser ampli ventall de serveis de bellesa i perruqueria a preus molt reduïts. El nou Depiline està ubicat al carrer del Torrent de la Bomba 36, a l'entorn de la plaça del Doctor Galtés i disposa de 180 m² de salons, cabines i sales d'espera.

Per demanar un servei a Depiline Sant Cugat pot demanar cita prèvia al número de telèfon 935 31 48 45 o sense cita prèvia. 

Aquests són tots els serveis que ofereix Depiline:

Interior del nou Depiline FOTO: Cedida

Interior del nou Depiline FOTO: Cedida

  • Depilació per a dones i homes: Cames; Engonals; Cos; Facial; Braços i Esquena. Fotodepilació i Làser
  • Tractaments facials: Higiene Ginkgo -Hidratant i Anti Oxidant; Regubalance; Rehydrating Glaciar; Revital Vit C; Global for eyes; MyCode (Antiarrugues i Reafirmant) i Antiage Gold.
  • Tractaments corporals: Peeling Gold; Massatge complet o localitzat; MyCode B (Reductor Anticel·lulític, Reafirmant, Ventre Pla, Antiestries amb micropunció). Pressoteràpia; Electroestimulació i Radiofreqüència.
  • Estilisme de pestanyes: Permanent; Tint; Lifting; Extensió; Tint de Celles i Maquillatge.
  • Manicura i pedicura: Esmalt tradicional i permanent; Tractament protector IBX i Acrygel (extensions d'ungles).
  • Perruqueria per a dones, homes i nens: Brushing; Assecat a l'aire; Tallar i Allisat.
  • Coloració - Serveis Schwarzopf: Color a les arrels; Complet; Sense amoníac; Bany de color, de lluentor, Reflexos i Servei de matís.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem