Arriba la 3a Nit de Tapes de Mira-sol centre amb més propostes gastronòmiques

La cita tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de juny entre les 19h del vespre i les 24h de la matinada

La 3a Nit de Tapes de Mira-sol Centre se celebrarà el pròxim dissabte, 18 de juny. Enguany la cita, que arrencarà a les 19.00h del vespre i s'allargarà fins a mitjanit, oferirà més propostes gastronòmiques que en les anteriors edicions.  

I és que davant l'èxit assolit en les altres dues edicions, celebrades al maig i al setembre del 2015, quan es van consumir 4.000 i 4.800 tapes, respectivament, en aquesta nova edició s'hi han sumat més comerciants de Mira-sol Centre.

En concret seran 16 els establiments que participaran per oferir tot tipus de propostes gastronòmiques. Tapes amb carn, pizza, pasta, vegetarianes i fins i tot, tapes infantils.  

La regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha indicat que aquesta cita és per "fidelitzar i agrair al client que ve. És una manera de consolidar, encara més, la centralitat i el mercat, que és un punt de referència de la citat".

Per la sevaa banda, Alba Grau, directora de Mira-sol Centre ha afegit que la cita té dos objectius "augmentar el vincle de la nostra centralitat amb el nostre client i aprofitar per oferir espais als clients i veïns del barri que puguin fer les seves relacions socials".

Tapes, música i molt més

La Nit de Tapes començarà a partir de les 19.00h del vespre, quan els assistents podran comprar, en els dos punts de venda, els tiquets per consumir les tapes que vulguin. El preu de cada tiquet serà de 2,5€ que, en molts casos, inclouran tapa més beguda. 

Durant tota la cita el grup santcugatenc KONFUSSIÓ oferirà música en viu. A més, hi haurà una zona infantil amb monitors on els assistents podran deixar els seus fills i tots els assistents podran gaudir de pàrquing gratuït durant dues hores. 

 
Comentaris

Destaquem