Ingredients: 300 g d’arròs, 2 llaunes de tonyina en oli d’oliva, 1 ceba, 3 cullerades de mostassa, sal, maionesa, 2 ous durs, cibulet
En una cassola poseu aigua i sal, i quan comenci a bullir afegiu-hi l’arròs i el deixeu durant uns 20 minuts. Fregiu la ceba picada en una paella amb oli d’oliva uns 10 minuts.
Esbandiu la tonyina, esmicoleu-la i barregeu-la amb la ceba fregida i la mostassa.En un motlle en forma de corona poseu una capa d’arròs, a sobre poseu la meitat del farciment de tonyina, una altra capa d’arròs, la resta del farciment i la darrera capa d’arròs. Tapeu-ho amb paper d’alumini i manteniu-ho tota la nit a la nevera.
Al dia següent desmotlleu-lo i decoreu-lo amb maionesa, ou dur i cibulet picat.
En una cassola poseu aigua i sal, i quan comenci a bullir afegiu-hi l’arròs i el deixeu durant uns 20 minuts. Fregiu la ceba picada en una paella amb oli d’oliva uns 10 minuts.
Esbandiu la tonyina, esmicoleu-la i barregeu-la amb la ceba fregida i la mostassa.En un motlle en forma de corona poseu una capa d’arròs, a sobre poseu la meitat del farciment de tonyina, una altra capa d’arròs, la resta del farciment i la darrera capa d’arròs. Tapeu-ho amb paper d’alumini i manteniu-ho tota la nit a la nevera.
Al dia següent desmotlleu-lo i decoreu-lo amb maionesa, ou dur i cibulet picat.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok