Auco-Vallès, l'únic concessionari de Volkswagen oficial a Sant Cugat

Des del mes d'agost Auco-Valles forma part de Movento, la branca d'automoció del grup Moventia

El passat mes d'agost, Movento, la branca d'automoció del grup Moventia, va comprar el concessionari Auto-Vallès. Una acció que augmenta la presència del grup Moventia a la ciutat i consolida la seva estratègia d'expansió.

La compra del concessionari suposa, principalment, l'impuls de qualitat i de servei al client d'Auco-Vallès propi de formar part d’una estructura sòlida arreu del territori. D'aquesta manera doncs, tot i formar part de Moventia, el concessionari Auco-Vallès seguirà sent l'únic concessionari oficial de Volkswagen a la ciutat i durant el 2015 continuarà prestant el servei oficial post venda de la marca Audi.

Movento

Movento és la branca d'automoció de Moventia i és un dels grups més importants del país que distribueix vehicles nous i d'ocasió de 14 marques diferents (Renault, Dacia, Mercedes, Smart, Volkswagen, Audi, Seat i Skoda, de cotxes; Renault, Mercedes i Volkswagen, de vehicles industrials; i, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi i Moto Guzzi, de vehicles de dues rodes).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem