Del Bohèmia a l'Afònic, Sant Cugat tindrà un nou bar musical

Les claus de l'Afònic seran la música en directe, un karaoke, bon rotllo i la presència de dues cares conegudes, la Mercè Muñoz i la Cris Montes, antigues treballadores del Bohèmia

Sant Cugat recupera un espai on poder cantar i desinhibir-se, i és que l'essència del mític Bohèmia torna a ressorgir sota el nom d'Afònic. El nou bar musical, a càrrec de Jordi Portales, s'ubicarà a l'av. Torreblanca, on l'antic bar Clàssic, entre el Saona i el japonès Shi Man To, i està previst que obrin portes a mitjans de març. La data d'inauguració serà el divendres 24 de març, segons han informat per les xarxes socials. 

Amb l'obertura de l'Afònic, Portales busca oferir un espai divertit i, sobretot, on es respiri bon rotllo. "Sempre deia de broma que el tornaria a obrir, i al final no ha estat tanta broma" ha afirmat, referint-se a l'antic Bohèmia. I és que si diem que torna la seva essència és perquè dues de les cares més conegudes de l'antic bar estaran al capdavant d'aquest nou espai, la Mercè Muñoz i la Cris Montes. Jordi Portales ha explicat que han volgut comptar amb elles perquè recorda "la seva manera de fer, el seu tarannà i la seva atenció al públic" i, a més, "tenen unes ganes de tornar a treballar espectaculars".

El bar tindrà un espai més reduït, una ambientació renovada i dos petits escenaris, un d'ells més cèntric, on la gent que s'animi es podrà "convertir en una estrella" del karaoke, i un altre on es podrà gaudir d'actuacions musicals alguns dies puntuals. L'establiment estarà enfocat en l'entreteniment, la música i en crear un bon ambient, sobretot amb l'objectiu de "trencar la barrera entre el públic i l'escenari". Jordi Portales, també tècnic de so professional, s'encarregarà del correcte funcionament en l'àmbit musical.

Pel que fa a temes de soroll, un dels motius pels quals va caure el bar Bohèmia, Portales ha afirmat que és un dels temes que més els preocupa, però que "està molt ben insonoritzat"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem