Braseria La Bolera. Cuina de qualitat amb història

El restaurant La Bolera, amb gairebé 30 anys d’història, té una gastronomia rica en aliments autòctons de bona qualitat i a bon preu. Cuina de temporada, sana i equilibrada tots els dies de la setmana

Publireportatge
La Bolera obria les seves portes a Sant Cugat amb el Bowling Bar, l’any 1984, quan els seus fundadors, Ramón i Carmen, van iniciar un projecte basat en la qualitat del producte i el saber fer aplicat a la cuina catalana. Aquest compromís és l’essència de l’actual restaurant braseria La Bolera. Una filosofia que s’aprecia en el tracte i bon servei de tot l’equip, on la cuina tradicional i les noves aportacions gastronòmiques formen l’equilibri perfecte.

L’espai

El restaurant compta amb quatre menjadors decorats de manera rústica d’acord amb la seva cuina catalana tradicional on gaudir de bons àpats, amb productes de qualitat i a bon preu, en un entorn singular. El menjador El Parc ofereix un espai ampli i lluminós per tal de poder gaudir de la cuina del restaurant de la manera més confortable. Un espai familiar, obert a un parc urbà. Pel que fa al menjador La Bolera, és clàssic i original, i és la marca d’identitat del restaurant. Situat a la planta baixa, s’obre a un pati interior. Un menjador ideal per a grup. A la part superior hi ha el menjador Dalt, de dimensions més reduïdes, ideal per sopars més íntims i tranquils. Finalment, trobem el menjador Entrada, just entrar al restaurant. Un menjador dinàmic, idoni per a persones que necessiten menjar més ràpidament, però amb qualitat i gaudint de la cuina que ofereix La Bolera: sana, tradicional i equilibrada.

La cuina
La base de la cuina de La Bolera selecciona els millors productes de temporada del mercat, amb la millor qualitat i amb denominació d’origen que formen els ingredients fonamentals dels seus plats, elaborats en múltiples brases. Especialitzats en verdures a la brasa, l’aposta del restaurant és mantenir la tradició en què els productes de la terra mantenen el seu gran sabor i la brasa aconsegueix donar-li el punt d’exquisidesa a tot el producte autòcton del nostre país.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem