Can Gula, un restaurant entre ‘canalla’ i ‘vintage’

A Can Gula ofereixen una carta de vins amb selecció molt acurada

Integrat en ple Mercantic i amb només un mes de funcionament, Can Gula ofereix una cuina de mercat amb tocs d’itinerància i, tal com diu el seu eslògan, és “per a canalles com tu”.

I és que l’aire vintage de l’entorn i del mateix establiment donen peu a una experiència gastronòmica única que va molt més enllà de la cuina actual.

A Can Gula tant hi pots fer un vermut dominical, un menú diari o un soparet amb parella o amb els amics, com una original paella que va més enllà de tots els tòpics.

Per als que heu estat al Santa Gula de Barcelona, us sonaran alguns plats, per als que no, la sorpresa i l’èxit estan assegurats.

Quins plats us podeu trobar

Els plats estan elaborats amb productes de qualitat FOTO: Artur Ribera

Per començar, unes flors de carxofa o uns raviolis casolans de bolets i gambes, entre molts altres entrants, us animaran a seguir amb un tàrtar de tonyina o vedella Black Angus que us deixaran ben muts.

I podreu seguir amb algun plat de “xup-xup” com el melós de cua de vaca o els peus de porc cruixents o tirar per opcions més del xef com el llom de bacallà amb poma al forn, un excel·lent cebiche de lluç amb moniato, un pop a la brasa o un exquisit garrí de Segòvia desossat.

I per endolcir-ho, que no falti l’espectacular “núvol” de crema catalana. Que vagi de gust.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem