Can Quitèria, un lloc per comprar, gaudir i cuidar-te

A Can Quitèria tens al teu abast diferents propostes per als teus moments d'oci o per cobrir les teves necessitats bàsiques

La zona de Can Quitèria ofereix diferents propostes de restauració, comerços, negocis i centres de salut per a tots els gustos i necessitats. En ple centre de la ciutat pots gaudir d’un vermut en les teves estones de lleure, trobar un centre mèdic amb professionals de confiança, una botiga d’alimentació gourmet o una assegurança mèdica de qualitat.

Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani. Can Quitèria. Sant Cugat

 

En aquesta plaça, a pocs metres de l’estació de FGC i a tocar dels principals punts d’interès com el Monestir o l’Ajuntament, tens al teu abast un munt de possibilitats per passar-ho bé o per cobrir les necessitats bàsiques.


La vermuteria més cèntrica del poble

vermuteria CanQuiteria

 

A La Vermuteria, situada al rovell de l’ou de Sant Cugat, podràs gaudir d’un espai ideal per fer el vermut i degustar tapes i platets casolans de gran qualitat. És un lloc de referència a la ciutat, on podràs trobar de tot, des d’esmorzars fins a vermuts, caves i vins. A més, ofereixen una gran varietat de platets casolans per compartir, i podràs provar els embotits del Ripollès amb taules de format XL.

A la primavera, l’horari d’obertura és de dimarts a divendres de les 9:00 a les 23:00, i els dissabtes, diumenges i festius d’11:00 a 16:30. La Vermuteria és un lloc perfecte per gaudir amb els amics i la família amb un ambient càlid i acollidor i un servei amable i atent.

  Reserva, ara!


La mútua entre les més ben valorades

MGC Mutua

 

Segons la darrera enquesta del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, MGC Mútua torna a situar-se en les primeres posicions en el rànquing. La major part dels facultatius la consideren com una de les millors entitats del sector. La qualitat de les assegurances, l’abast i l’alt nivell de les prestacions, així com la vocació de servei i la defensa dels interessos dels mutualistes són aspectes que es valoren molt positivament.

Aquests resultats demostren el procés de millora contínua que duu a terme la Mútua, una companyia sense afany de lucre especialitzada en assegurances de salut en la qual confien els seus mutualistes.

  Demana informació, ara!


TOT BO, la botiga de barri pels gurmets

totbo voltant can quiteria

 

TOT BO és reconegut per oferir una àmplia gamma de productes frescos i de proximitat provinents de marques artesanes i petits agricultors del territori. Els establiments TOT BO, que actualment podem trobar tant a la plaça de Can Quitèria com a Valldoreix, obren tots els festius amb una gran selecció de fruita i verdura de les màximes qualitats.

A més, els establiments ofereix un servei a domicili amb entrega el mateix dia de la compra i en l’horari que prefereixi cada client. TOT BO va néixer als anys vuitanta amb aquesta mateixa filosofia i amb la idea de cuidar al màxim el seu servei al client.

  Fes la comanda, ara!


Traumatologia i medicina de l’esport

CanMora CanQuiteria

Vols prevenir lesions i millorar el teu rendiment i la teva salut? Centre Sanitari Can Mora ha obert a Sant Cugat un nou Centre pensat per a esportistes, persones actives o qualsevol persona que necessiti els serveis de Medicina Esportiva, Traumatologia, Biomecànica de la Marxa i el Peu, Estudi en Carrera, Fisioteràpia, Infiltracions, Osteopatia i Podologia.

A les noves instal·lacions, ubicades a la Rambla Can Mora 7, ofereixen servei de Traumatologia cada dia de dilluns a divendres. Rebràs un servei i una atenció totalment personalitzada que t’ajudarà a prevenir lesions i a recuperar-te millor. Vine al nou centre de Rambla Can Mora!

  Demana cita, ara!

 
Comentaris

Destaquem