Carn amb garantia de qualitat

A carns Corella ofereixen tot tipus de productes carnis de qualitat, amb elaborats propis, partint de la base que les coses s’han de fer ben fetes, com si les fessis per tu mateix

Corella fa una selecció adreçada als més petits amb les parts més tendres Corella fa una selecció adreçada als més petits amb les parts més tendres
PUBLIREPORTATGE Corella, amb dos establiments a Sant Cugat, aposta per la proximitat i la qualitat dels seus productes, oferint un concepte nou d’anar a fer la compra, tot podent prendre una copa de vi o cava acompanyats d’una selecció de productes, o prendre un bon cafè, a la barra de degustació. Els germans Corella, Fèlix i Vicens, ens expliquen el que ofereixen a la ciutat, des de la botiga ubicada al carrer de Valldoreix, número 22.

Què és Corella?

Corella és una empresa familiar, amb la qual continuem la tradició que el pare va iniciar fa 52 anys, sent ramader i carnisser a la vegada. Mantenim la seva filosofia, la seva manera de fer: fer les coses ben fetes, com si les fessis per a tu mateix. Mantenim la manera de fer d’abans, adaptada a les noves circumstàncies i demandes de la gent.

Quina és la garantia?

La garantia de la nostra carn és la combinació acurada de pastura i llet materna, seguit d’una alimentació a base de cereals tradicionals que cultivem i barregem amb oli de soja al molí de la masia Can Mas de Lliçà d’Amunt. Això ens garanteix una carn saborosa i rica en àcids grassos poliinsaturats (omega 3 i omega 6) beneficiosos per a la salut. Aquesta qualitat de producte combinada amb uns preus competitius és la nostra filosofia.

Oferiu un concepte nou de carnisseria al carrer de Valldoreix...
A part del que tenim com a botiga (vedella, xai i cabrit lletó, porc i pollastre seleccionats), oferim elaborats i precuinats, tenim una àrea de degustació de productes escollits de cada terra per acompanyar una copa de vi o cava. També mostrem com s’elaboren les botifarres, salsitxes, hamburgueses i altres productes que fem. A més, hi ha la selecció adreçada als més petits on, de cada producte que tenim, seleccionem les parts més tendres tallades i preparades perquè els sigui més fàcil escollir els productes per als nens.

Quin és el secret?

Poder menjar avui la carn criada de manera natural... com abans.

 
Comentaris

Destaquem