Carnisseria tradicional adaptada a la vida moderna

ESPAI PUBLICITARI. A Casa Tió ofereixen carn de qualitat

El passat 26 de novembre, Casa Tió va obrir les seves portes a la nostra ciutat i l’acollida ha estat realment molt bona. I quina és la seva filosofia? Doncs la d’intentar controlar el procés d’elaboració de la majoria de productes que treballen.

Casa Tió ven la carn fresca acabada de tallar i envasada en diferents mides per facilitar la compra i adaptar-se a les necessitats dels seus clients.

Qualitat, varietat i bon preu estan garantits. A banda dels productes més venuts com el pollastre extra, el llom de porc o el bistec de vedella, els productes estrella són l’espetec, els canelons, el pit de pollastre filetejat (filetejat a mà) o la botifarra. A Casa Tió trobareu una relació qualitat-preu excel·lent, comproveu-ho i que vagi de gust!

De pagesos a venedors

Tenen camps de conreu, fàbrica de pinsos, granges d’animals, sales de desfer, d’elaboració i cuina pròpia, això els permet treballar a la seva manera, que és la tradicional.

De fet, van començar com a pagesos, amb granges de porcs, amb gallines ponedores, munyint vaques… Són uns apassionats de la seva professió i respecten el benestar animal, fabriquen el pinso a base de cereals i volen conservar la tradició adaptant-la a la vida moderna.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem