contingut promocionat
Jardiland L BO

 

Celebra aquest Nadal vestint de somni casa teva i amb ofertes irresistibles

A Jardiland podràs comprar la ponsètia vermella, la típica planta de Nadal de 12 cm de diàmetre a 5,95 € i en test de ceràmica

Encara que aquest Nadal serà diferent del que hem viscut fins ara, una de les tradicions més arrelades és decorar les cases amb elements i plantes típiques d'aquestes festes. Per ajudar-te en aquesta decoració i fer que casa teva sigui de somniJardiland ja ha estrenat la seva secció de Nadal.

En aquesta col·lecció trobaràs tot el que necessites sense sortir del recinte des dels elements més tradicionals fins als més moderns i natural, a través d'una selecció única i original d'articles de decoració i idees regals per a totes les edats.

Les ofertes d'aquest Nadal

A més, a Jardiland, podràs comprar la ponsètia vermella, la típica planta de Nadal de 12 cm de diàmetre a 5,95 € i en test de ceràmica. Igualment podrà adquirir ponsèties en diversos colors per impregnar-te de l'esperit nadalenc en diferents mides. 

La ponsètia vermella, la típica planta de Nadal FOTO: Cedida

La ponsètia vermella, la típica planta de Nadal FOTO: Cedida

I si el que vols és un avet natural de Nadal fins al pròxim dijous 10 de desembre, per la compra d'un avet a Jardiland et regalaran un val de compra valorat en 10 € i que podràs fer servir en les teves compres del 7 al 31 de gener i per una compra mínima de 30 €.

L'avet de Nadal, un element per vestir teva casa FOTO: Cedida

L'avet de Nadal, un element per vestir teva casa FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem