contingut promocionat
SALDANA logotip

 

Aquesta clínica dental ha renovat el seu equipament per millorar encara més el seu servei

Saldaña & Fetscher és una clínica dental de Sant Cugat que treballa per millorar encara més el servei odontològic que ofereix als seus pacients

La clínica dental Saldaña & Fetscher està sempre a l'avantguarda de la tecnologia per oferir el millor servei odontològic possible en cada moment. Seguint aquesta premissa, el centre ha renovat l’equip de raigs X.

Amb el nou equip de raigs X la clínica dental pot programar TAC 3D d’una dent, de vàries, de tota la mandíbula o de tot el maxil·lar superior i, d'aquesta manera, pot oferir un servei de prova complementària, tant per l’odontologia general com per la implantologia i cirurgia.

Odontologia integradora a Sant Cugat

Aquesta clínica està especialitzada en odontologia integradora, el que vol dir que la voluntat dels seus professionals és integrar les dents i la boca en el conjunt del cos.

Si necessites qualsevol de les especialitats que ofereix aquest centre, així com ara odontologia preventiva, odontologia conservadora, endodòncia o cirurgia oral o implantologia, entre d’altres, has d'anar a Saldaña & Fetscher.

SALDAÑA I FETSCHER ofereix un servei integral. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem