contingut promocionat
logo codelearn

 

 

Codelearn Sant Cugat ofereix una extraescolar amb un mètode que millora l'aprenentatge

Gràcies al seu mètode específic, els docents s'adapten al ritme dels alumnes

Un cop més tornem a la rutina, a l'escola, i novament volem escollir les millors extraescolars per als nostres fills i filles. Intentem que ens quadri per horaris, però sense descuidar les feines del dia a dia. Al setembre per moltes famílies es torna una jugada d'escacs. Una filigrana per compaginar totes les activitats. Codelearn Sant Cugat és una extraescolar que facilita la logística familiar. L'activitat del centre permet escollir el dia i l'hora en el que us resulti més còmode acudir.

El mètode de Codelearn Sant Cugat

Això és perquè la seva tasca no consisteix en un format de màster class on tots els alumnes fan el mateix alhora, sinó que treballen d'una manera més interdisciplinària, respectant el ritme de l'alumne. Però això com funciona? Mitjançant una plataforma gamificada, on els alumnes poden accedir tant a casa com el centre. Limitant les hores de pantalla i mantenint així la motivació per l'activitat. En aquesta plataforma descobreixen diferents llenguatges de programació. I de manera paral·lela, per posar en pràctica tot aquest aprenentatge, realitzen el que anomenen projectes temàtics.

Un projecte per a cada alumne

Ofereixen un ampli ventall perquè l'alumne pugui descobrir la seva passió, descobrir una vocació i, per què no, una professió en un futur. Des de modelatge i disseny 3D, projectes d'electrònica amb Arduino, creació de videojocs, robòtica educativa... Són petits exemples dels projectes que poden realitzar tant de manera col·laborativa com individual.

Sempre ofereixen la possibilitat de realitzar una prova totalment gratuïta per tal que els futurs alumnes puguin experimentar l'activitat sense cap compromís, i durant tot el mes de setembre tenen la matrícula rebaixada al 50%. Una bona oferta que no pots deixar escapar!

 
Comentaris

Destaquem