Concurs: vols anar de públic al World Padel Tour?

Sant Cugat acull, la setmana vinent, una de les cites més importants del panorama esportiu actual

Les pistes Augusta Padel acolliran, del 16 al 22 de novembre, la quarta i última prova del Challenger, la 3a categoria del World Padel Tour. Aquesta competició, jugada només en categoria masculina i a partir de la 10a posició del World Padel Tour, és tot un esdeveniment esportiu de màxima importància a la ciutat.

El TOT Sant Cugat sorteja 7 abonaments per a dues persones per anar de públic a aquest espectacle esportiu (els abonaments permeten l’entrada dijous 19 , divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22). Dijous i divendres se celebraran les fases classificatòries finals; i dissabte les semifinals. La final del Challenger es jugarà el diumenge 22 de novembre, a les 12 hores.

Guanya el teu abonament

Per poder guanyar el teu abonament doble, només cal que enviïs un mail a info@totmedia.cat posant "Torneig de pàdel" a l'assumpte, indicant el teu nom i cognom i contestant correctament aquesta pregunta: quina prova del Challenger se celebra?

El dia 17 de novembre farem el sorteig dels 7 abonaments per a dues persones entre totes les respostes guanyadores. Els guanyadors rebran un correu electrònic indicant que poden passar a recollir les entrades per la recepció del TOT Sant Cugat.

Si no tens sort amb el concurs…

Ja es poden comprar les entrades a l'Augusta Padel. El dijous 19 i el divendres 20 de novembre tenen un cost de 5 euros, i el dissabte 21 i diumenge 22, 10 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem