Consells per organitzar la cuina

La organització de la cuina us pot prendre un munt de feina i molta planificació

  • Amagueu els electrodomèstics que rara vegada s’utilitzen. Deixeu sobre el taulell només el que utilitzeu a diari.
     
  • Analitzeu les vostres necessitats i el que teniu. Si teniu liquadora i picadora o ratlladora, potser podeu adquirir un processador d’aliments que inclogui got de liquadora. O a l’inrevés, si teniu un processador que mai utilitzeu, potser podeu substituir-lo per una liquadora de mà.
     
  • Reviseu els vostres utensilis. Primer reviseu l’estat físic de les culleres, pales, obrellaunes, colador, etc. Llenceu o reemplaceu el que no estigui en bones condicions i ordeneu en els calaixos: al fons el que rara vegada utilitzeu i al davant el que utilitzeu a diari. Si el taulell us queda espai podeu col·locar un suport d’utensilis per tenir a prop del foc, o millor encara, el podeu penjar en alguna paret.
     
  • Guardeu grans, fruits secs i altres coses. En recipients transparents amb tapa hermètica podeu guardar llenties, arròs, sucre... Millor si són recipients apilables per estalviar espai. Si no són recipients transparents etiqueteu-los.
     
  • Manteniu la neteja. Una cuina neta i ordenada us motiva a deixar tot de tornada en el lloc que ja li heu assignat.

 
Comentaris

Destaquem