Concurs: última oportunitat per jugar gratis a pàdel

ESPAI PUBLICITARI. Última pregunta per aconseguir una invitació per jugar a pàdel a la pistes Augusta Padel

El TOT Sant Cugat sortejarà aquest mes d’octubre un total de 24 invitacions per jugar a aquest esport que està tan de moda al complex Augusta Padel Sant Cugat. Sàpigues o no jugar a pàdel, sempre és un bon moment per fer esport i passar una estona d’allò més divertida amb els teus amics. Entre totes les respostes a la pregunta d'aquesta setmana, sortejarem 6 invitacions d'una hora per a 4 jugadors.

La pregunta d'aquesta setmana

La pregunta d'aquesta setmana, que hauràs de respondre correctament per entrar en el sorteig d'aquestes 6 invitacions és: qui és el xef del Bar Restaurant Brau, la zona de restauració del club? Mira la web Premium d'Augusta Pàdel al TOT Sant Cugat, el seu Facebook o el seu web corporatiu per trobar la resposta!

Com participar al sorteig?

Només cal que contestis a la pregunta publicant un comentari a la zona de comentaris d'aquesta notícia (cal estar registrat al web del TOT prèviament i especificar nom i cognom). Entre totes les respostes correctes, farem un sorteig per escollir els 6 guanyadors. El dilluns següent a la publicació de la pregunta, els guanyadors rebran un correu electrònic indicant que ja poden passar a recollir la seva invitació per les oficines del TOT Sant Cugat.  

Més informació
 
Comentaris

Destaquem