40 tapes dissenyen la ruta del 3r Sant Cugat va de Tapes

La ruta culinària ha començat aquest dijous 21 de maig i posarà el punt final el diumenge 31 de maig

La tercera edició del Sant Cugat va de Tapes ha donat el tret de sortida, aquest dijous 21 de maig, amb un total de 40 propostes diferents.

Com en les edicions anteriors, els bars i restaurants participants en la cita ofereixen la seva proposta culinària, en format tapa, acompanyada d'una canya o quinto d'Estrella Damm, organitzador de la cita, a un preu de 2,50 euros.

Premis

Un total de 30 restaurants formen la Ruta de les Tapes 2017 FOTO: Lali Puig

La ruta de la tapa a Sant Cugat ve acompanyada del concurs 'Premi a la Tapa Popular', un títol que s'atorga a partir de les votacions que poden fer els consumidors als mateixos establiments.

Totes aquelles persones que participin en les votacions de la millor tapa entraran al sorteig d'un sopar per a dues persones en un restaurant amb estrella Michelin.

A més, per altra banda, la pàgina web de Gastronosfera, www.gastronosfera.com, organitza un altre concurs. 

Tothom que es registri a la pàgina entrarà al sorteig d'un sopar per a dues persones en un restaurant amb estrella Michelin.

La Tapa de l'Any 2015

Estrella Damm és l'organitzadora d'aquesta cita. FOTO: Cedida

D'entre les 40 propostes, la tapa que resulti més votada pels consumidors, dins la categoria 'Tapa Popular', i la tapa més votada per un jurat professional com a 'Tapa Tècnica' participaran al concurs de la 'Tapa de l'Any 2015'

En la passada edició la tapa guanyadora va ser la que va oferir l'establiment Police080, que es basava en una mini hamburguesa de botifarró amb pa vermell.

La ruta minut a minut

Per tal de poder seguir en tot moment la ruta i estar ben informats, l'organització, a través de la seva aplicació per a dispositius mòbils, Gastronosfera, o de la seva pàgina web www.gastronosfera.com, oferirà tots els detalls actualitzats de la ruta: establiments, tapes, adreces, horaris, etc.

 
Comentaris

Destaquem