Croqueta i Presumida aterra a Sant Cugat amb les seves 16 varietats de croquetes

Per als més llaminers, Croqueta i Presumida ha creat la croqueta dolça de xocolata

La recentment inaugurada Croqueta i Presumida, ubicada al carrer de Valldoreix, ha portat fins a la ciutat 16 varietats de croqueta. Des de la seva obertura, l'establiment no ha parat de servir aquest menjar a tot aquell que s'ha acostat a la botiga. La carta inclou des de les croquetes més clàssiques com les de pernil, bacallà, bolets, ou i york fins a les més atrevides, com la croqueta de mitjana de vedella o la de calamarsó en la seva tinta. Altres gustos destacats són les de porros i gambes, botifarra, xistorra, cabra, formatge Idiazábal i verdures.

A més i per als més llaminers, Croqueta i Presumida ha creat la croqueta dolça de xocolata, elaborada de la mà del mestre xocolater Rafa Gorrotxategui. Per aquesta època nadalenca, la marca acaba d'elaborar una croqueta especial que serà l'estrella i la més gurmet, així com la gran protagonista a les nostres taules: la croqueta de pecat capital, elaborada amb gules a l'all.

Croqueta i Presumida també ofereix plats cuinats casolans llestos per endur a casa i menjar com bacallà al pil-pil, xipirons en la seva tinta, púding d'escórpora, salmó, creps de cabra, postres i molts més.

 
Comentaris

Destaquem