Cuida el teu cabell gaudint d'una experiència única

Manolo Guillén més que una perruqueria

A la perruqueria Manolo Guillén, et convidem a viure una experiència capil·lar única, proporcionada pels nostres perruquers i estilistes experts que estudiaran les teves necessitats úniques del teu cabell i cuir cabellut per determinar el tractament més adequat per a tu.

Aquí, la teva experiència començarà amb un diagnòstic capil·lar, i seguidament et donarem el tractament i el ritual personalitzat més adaptat a les teves circumstàncies i mancances. I per garantir plena eficàcia, el teu perruquer expert et recomanarà la millor rutina per fer a casa amb els millors productes Kérastase del mercat.

Llueix el teu cabell cuidat i brillant, gràcies als nostres tractaments i productes utilitzats, que contenen els actius més eficients i les formules més innovadores per tractar-lo en profunditat i obtenir uns resultats visibles duradors.

T’esperem a la nostra perruqueria, el teu institut Kérastase preferit de Sant Cugat del Vallès, la millor experiència de luxe qualitat que et farà descobrir la bellesa, la qualitat i la lluentor del teu cabell.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem