Cuidant salut i la bellesa al centre de Sant Cugat

ESPAI PUBLICITARI. El Centre Can Mora ofereix més de 30 especialitats mèdiques.

Innovació i avenç, podrien ser les dues paraules que millor defineixen al Centre Can Mora, ja que des de la seva fundació l'any 1992 fins a l'actualitat no ha parat de créixer i marcar la diferència en el terreny de la innovació. Aquest centre, que va néixer donant serveis de medicina general, infermeria i podologia ja ofereix més de 30 especialitats mèdiques.

Unitat pediàtrica Can Mora. FOTO: Cedida

Destaca notablement el seu servei especialitzat en medicina pediàtrica amb tota una área dedicada a aquest servei, amb els millors professionals. I també, la unitat de medicina bioreguladora i esportiva, ideal per a aquelles persones que vulguin millorar la seva qualitat de vida amb exercici físic dirigit i adaptat a les necessitats de cada pacient.
 

Un Centre Mèdic Estètic líder en cirurgia estètica

Cabina de tractaments mèdico-estètics. FOTO: Cedida

D'altra banda, l'any 2007 el centre va fundar un Centre Mèdic Estètic per donar suport a l'alta demanda de tractaments estètics i quirúrgics que hi ha a Sant Cugat.

Cal dir que el Centre Medic Can Mora compta amb un gran equip d'especialistes, altament qualificats i que sempre donen un assessorament personalitzat a tots els seus pacients. Ja que saben que una atenció acurada i feta a mida sempre és la millor solució per cuidar la salut i la bellesa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem