contingut promocionat
 

 
Mirasolet

 

Cuidar, ensenyar i ajudar a créixer als més petits

El primer contacte amb l'educació és molt important per als infants

Una escola bressol és el primer contacte que tenen els més petits amb l'àmbit de l'educació, per aquest motiu, és molt important escollir una bona llar d'infant. A la llar d'infants Mirasolet tenen en compte la maduració dels infants per poder-los ajudar en el desenvolupament de la seva personalitat, i adquirir habilitats d'aprenentatge

Educació i desenvolupament d'infants de 0 a 3 anys

Mirasolet disposa de dos centre on treballen amb una educació basada en l'autoexploració en nens de 0-3 anys. A més, les professores de l'escola estan enfocades en una educació on els més petits de la casa es descobreixin a si mateixos, així com a l'entorn natural i social que els envolta; i treballar la intercomunicació i el llenguatge verbal, plàstic, musical i matemàtic. 

Tot això, ho fan sense oblidar valors bàsics com el respecte als seus companys, i a l'adquisició de responsabilitats dins d'un camí d'estima, educació i comprensió. A Mirasolet, els infants treballaran els hàbits i descobriran el seu cos explorant l'entorn i vivint la natura amb el cultiu de fruites i verdures. 

 
Comentaris

Destaquem