De plats i tapes casolanes

ESPAI PUBLICITARI. Al Terra Nova podreu fer la copa després de sopar fins la 1 de la matinada

Des del passat 15 de desembre, el restaurant Terra Nova del carrer Enric Granados, 8, prop del Mercat Vell, us ofereix la possibilitat de gaudir d’una cuina natural i casolana en un entorn càlid i acollidor.

Una cuina feta i creada per a aquells que voleu menjar bé prescindint de sofisticacions innecessàries. Hem de remarcar que la carta també inclou plats adaptats a celíacs i vegetarians.

Els plats

Al Terra Nova podreu gaudir de plats elaborats amb productes de qualitat i proximitat FOTO: Artur Ribera

Com a entrants teniu un parell d’amanides: la TNT i la cítrica, aquesta, que sobretot entra molt pels ulls, porta taronja, tomàquet cherry, formatge blau, fruits secs i reducció de Mòdena.

Quant a les tapes, recomanaríem les croquetes artesanes de la casa, les braves amb escuma d’allioli, el timbal de verdures amb formatge de cabra, el pop a la gallega o l’steak tartar amb la carn tallada a mà.

Pel que fa als plats de la casa teniu un original rissotto amb espinacs i nous; les tallarines amb verdures i salsa de la casa; la galta de vedella amb verdures a la provençal o els ous estrellats amb pernil i botifarra negra.

I per a endolcir-ho no us perdeu l’exquisit tiramisú entre altres opcions també ben casolanes. Bon profit!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem