Decasa, especialistes en pintura

A l’establiment Decasa - Sant Cugat de Pintures ofereixen a la ciutat des de l’any 2003 solucions en pintura i decoració per a la llar o l’empresa, amb una clara vocació de servei

A les seves instal·lacions trobareu tot el que busqueu A les seves instal·lacions trobareu tot el que busqueu
El grup Decasa, amb més de 30 anys d’experiència en el sector i amb botiga de pintures i decoració a Sant Cugat des de l’any 2003, es distingeix per la seva vocació de servei al client, oferint-li productes de qualitat adaptats a les necessitats de cada cas.

A Decasa hi trobareu des de pintura per a la llar, fins a pintura especial per a casos concrets, sense oblidar els elements d’alta decoració


Un grup i unes característiques que l’han consolidat en el mercat, i que continua creixent gràcies a la fidelitat i la confiança que li dipositen els seus clients. I és que el servei al client és la seva raó de ser.
El seu equip de professionals estudia el cas de cada client per donar-li un assessorament adequat a les seves necessitats concretes amb l’objectiu de garantir la seva satisfacció final. A l’establiment de Sant Cugat no solament trobareu pintures, accessoris i altres complements decoratius per a la llar o l’empresa, també hi trobareu les solucions adequades mitjançant tots els productes que venen. A més d’assessorament tècnic, i l’opció de localitzar aquells productes que no tinguin a la botiga. Un món d’opcions per garantir la seva satisfacció.

Els productes

A Decasa - Sant Cugat de Pintures són conscients que la pintura i la decoració sempre han estat un dels territoris de treball més bells amb els quals treballar per emular la bellesa de la naturalesa per traslladar-la als nostres espais. A Decasa trobareu tots els productes per aconseguir-ho. També les pintures industrials específiques adaptades a les necessitats de cada empresa. A més, són especialistes en productes d’alta decoració, per la qual cosa compten amb una àmplia gamma de productes entre els quals segur que hi trobareu el que necessiteu per decorar la vostra llar, local comercial o qualsevol altres espai. A més, també disposen de pintures especials per a exteriors, embarcacions o terrasses, entre d’altres, així com tots els accessoris i eines per aplicar la pintura, i tots els seus productes.

 
Comentaris

Destaquem