Del poble a casa amb un sol clic

ESPAI PUBLICITARI. A RebosQgat trobareu una àmplia selecció de productes gourmet artesans

No hi ha cap titular que pugui definir millor aquest web de venda online dels millors productes gastronòmics de les comarques de Catalunya.

“Del poble a casa” significa descobrir els autèntics sabors dels aliments elaborats de forma artesanal d’arreu del nostre país, compartir receptes fàcils i originals i rebre el cistell a casa o bé passar-lo a buscar al punt de recollida més proper.

Les entregues es fan dijous i divendres. Amb més de 400 referències, el web posa al vostre abast amb senzillesa i practicitat una descripció detallada de cada producte perquè el podeu seleccionar amb la màxima informació possible.

Diríem que l’objectiu de les seves fundadores, la Judit i la Meritxell, es compleix amb escreix: ésser un punt de connexió entre els productors artesans i els consumidors de les zones urbanes.

I els hem d’agrair una tasca ingent: la de seleccionar amb molta cura i passió aquells productes de més qualitat de la nostra terra, mirant sempre de trobar el millor i com si fossin per a casa seva. Formatges, embotits, melmelades, pastisseria, plats preparats, entre molts d’altres… i també un apartat més que interessant, el de “idees per a regalar”. Enhorabona per la iniciativa!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem