Descobreix la nova botiga Flagship Store Dietflash Medical

El centre ofereix els seus serveis a tothom que vulgui iniciar el procés de pèrdua de pes i reeducació cap a una alimentació i estil de vida més saludables

Aquest març Dietflash Medical, la franquícia de dieta normoproteica més reconeguda en el sector de dietètica i nutrició, ha inaugurat la seva nova Flagship Store a Sant Cugat a l'avinguda de la Torreblanca 2, local 1. Aquest nou centre disposa de 150 m² i es divideix en una gran zona d'exposició, venda i degustació de productes, a més d'amplis despatxos per fer consultes, zona de reunions i una gran terrassa exterior.

 

Diet flash Policlinic BEl centre ofereix els seus serveis a tothom que vulgui iniciar el procés de pèrdua de pes i reeducació cap a una alimentació i estil de vida més saludables. Entre els serveis oferts destaca l'estudi de composició corporal gratuït (IMC) i les mostres de producte a aquells que vulguin acostar-se a conèixer la botiga i realitzar-se l'estudi antropomètric.

Si encara no saps de què tracta el mètode Dietflash pots visitar la web o visitar qualsevol dels més de 40 centres oficials on ofereixen els seus serveis.

 
Comentaris

Destaquem