Doggy’s Vet inicia el pla per combatre la leishmaniosi

La Clínica Veterinària Doggy’s Vet recomana fer testos als gossos per verificar si el teu gos s’han pogut contagiar amb leishmaniosi

La leishmaniosi és una malaltia provocada per un paràsit anomenat leishmània. Aquesta malaltia és capaç de colonitzar determinats òrgans dels gossos arribant a provocar lesions importants fins a causar la mort del nostre animal de companyia si aquest es contagia i no rep el tractament adequat. Per aquest motiu, la Clínica Veterinària Doggy’s Vet, ubicada al passeig del Baixador, 10, recomana sotmetre durant aquesta primavera als gossos als controls analítics suficients per verificar si el gos s’han pogut contagiar en el darrer any. I és que quan abans es comenci amb el tractament més possibilitat hi ha que el nostre gos no es vegi tan afectat per la leishmaniosi. 

Davant de qualsevol dubte sobre un possible contagi, podeu contactar amb la Clínica Veterinària Doggy’s Vet al telèfon 935 41 36 14 o a la web: www.doggysvet.com/es i sereu atesos per veterinaris qualificats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem