Dori, pizzeria i frankfurt

L’aposta pel creixement, una forma de combatre la crisi

Pere Esquerda, el tastador Pere Esquerda, el tastador
Quan la tendència general en plena època de crisi sol ser la d’invertir menys i sotmetre’s a menys riscos financers i empresarials, apareix el grup Dori fent tot el contrari. Amb tenacitat, treball, molt d’esforç i una gran voluntat de servei àmpliament reconeguda, aquesta empresa familiar té ja 6 establiments dedicats a la restauració, cinc ubicats a Rubí i un sisè que acaba d’obrir el mes de juliol a Sant Cugat, just davant del Sant Cugat Centre Comercial.

La carta del Dori es caracteritza per la seva gran varietat: entrepans, amanides, coques, pizzes artesanes, roscas, plats combinats, torrades… i un atractiu menú als migdies amb quatre primers, quatre segons i postres, en què les racions són realment generoses. “No volem que la gent es quedi amb gana”, ens comenta la cuinera. Pel que fa a les recomanacions, podríem parlar de l’entrepà Pájaro loco amb llom, bacó, pernil dolç i formatge; l’hamburguesa Sant Jordi, amb pernil dolç, ceba i un ou ferrat; la pizza Rústica amb xoriço picant; la Rosca de pollastre, maionesa, enciam i ou dur o la torrada gratinada amb pernil ibèric i formatge manxec. De ben segur, anar al Dori és no quedar-se mai amb gana.

Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem