Dr. Rosetti: "M’adapto a cada pacient”

Fa 33 anys que el Dr. Carlos Rosetti va obrir per primera vegada la seva consulta a Sant Cugat. Des de llavors, l’objectiu de Rosetti ha estat sempre el d’oferir un tracte integral a la boca a cada pacient

Amb una filosofia de feina molt clara i uns valors molt enfocats en el benestar de cada pacient, Rosetti té clar que cada pacient és diferent. “Cal adaptar-se a les seves necessitats i oferir-los un tractament integral, ja que la boca és un òrgan molt important del cos”.


Com han anat aquests 33 anys a Sant Cugat?
Hi ha hagut de tot. La situació que estem vivint ara ens ha fet que haguéssim de millorar les prestacions i augmentar l’atenció i el servei als pacients.

Això, evidentment, ha estat en benefici del desenvolupament i bon funcionament de la consulta.


Quin és el perfil dels seus pacients?
Tenim tot tipus de pacients i de totes les edats. Hi ha famílies de tota la vida que han passat diverses generacions. El que ha canviat molt són les patologies.


A sí?
Sí, ara es dóna molta importància a la salut bocal. Cada cop la gent va entenent més que la boca és un òrgan i que el dentista és un metge, i, per tant, estem dins el camp de la salut. La boca és molt important.

Entre elles, compleix la funció fonamental de triturar els aliments que ingerim, i cal que hi hagi una bona harmonia amb tots els elements que formen aquest òrgan perquè al nostre cos tot funcioni com cal.


Un problema a la boca afecta tot el cos?
Les infeccions de la boca estan dins l’organisme i, per tant, poden afectar altres òrgans. Cal combatre-les.

Cal conservar la boca en bones condicions, sobretot en persones que tenen altres patologies.

La consulta està dotada d’instruments d’última generació FOTO: Mireia Puente
Més informació
 
Comentaris

Destaquem