contingut promocionat

Nu Clínic

El làser per a rejovenir la teva pell

Les imperfeccions presents en diferents tipus de pell, com els porus dilatats, les taques solars, els punts rubí, etc., es poden tractar amb làser. Existeixen diversos tipus de làser, que tenen diferents efectes sobre el teixit i, per tant, diferents indicacions mèdiques.

 

La Llum Pulsada Intensa (IPL) són diferents làsers que emeten una longitud d'ona variable, regulada per un filtre, i s'utilitza per al tractament de les arrugues, per retornar la fermesa a la pell i rejovenir-la.

 

El làser CO2 UltraPulse de Lumenis és especialment versàtil, ja que és el sistema més eficaç i vàlid per realitzar tractaments adreçats al rejopveniment de  la pell i a resoldre altres anomalies com a berrugues, cicatrius d'acnè, arrugues fines, siringomes i altres. A més, aquest tipus de làser ha revolucionat el món de l'oculoplàstia en ser una eina menys invasiva per a procediments com la cirurgia de les parpelles.

 

A Sant Cugat trobaràs el centre Nu Clínic on et poden informar sobre els diferents tractaments làser, les seves aplicacions i aconsellar-te.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem