L’incansable emprenedor Xavi Vendrell s’ha proposat un repte gairebé personal: fer del nou Mesón un nou referent local. Fins ara ho ha aconseguit amb el que va ser el seu altre projecte, el restaurant Marcel, que en poc temps ha consolidat una clientela fidel amb els menús del migdia (sovint ple) i la seva extensa especialitat en tapes. Però de la modernitat passem a la tradició, i és que la nova carta d’El Mesón –de la qual podreu gaudir als dos menjadors de la primera planta– acull propostes de cuina tradicional i de brasa tan imprescindibles com atractives. Escudella “mesonera”, graellada de verdures, escalivada, esqueixada, arròs muntanyenc, graellada de carn –molt variada–, garrí –per encàrrec–, bou a la pedra, bacallà a la llauna, turbot a la brasa, tonyina a la planxa...
En resum, cuina de tota la vida feta a consciència amb un gran nivell de qualitat i, a més, amb un servei al client alta- ment professional. Aposteu pel nou Mesón, no us decebrà.
Que vagi de gust!
En resum, cuina de tota la vida feta a consciència amb un gran nivell de qualitat i, a més, amb un servei al client alta- ment professional. Aposteu pel nou Mesón, no us decebrà.
Que vagi de gust!
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok