El pont de Sant Medir es fa notar als 'Estocs a Fora' d'hivern

Sant Cugat Comerç ha celebrat, aquest dissabte, els primers 'Estocs a Fora' de la temporada

Els quatre dies de festa, dels que han gaudit molts santcugatencs amb el pont de Sant Medir, s'han fet notar en la primera edició dels 'Estocs a Fora' d'aquesta temporada, tal com ha confirmat el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo.

La cita, que en un principi s'havia de celebrar el passat dissabte 27 de febrer, i que es va haver d'ajornar per les amenaces de pluja, s'ha celebrat aquest dissabte 5 de març.

 

Un total de 75 establiments adherits a Sant Cugat Comerç han ofert durant tota la jornada, des de les 10.00 h fins al tancament de les botigues, a les 20.30 h, tot l'estoc d'hivern que els ha sobrat, a preus rebaixats, amb l'objectiu de desfer-se del màxim de productes.

 

Tot i que l'afluència de públic ha estat més baixa que en edicions anteriors, Carballo s'ha mostrat satisfet pel resultat. I és que tal com ha explicat "les botigues han anat venent durant tota la jornada".

 

A banda dels estocs sobrants, un dels grans protagonistes de la jornada ha estat el vent que, a més d'una botiga li ha dificultat la tasca, al tirar-li la carpa o els productes per terra.

 

Pel que fa als comerciants, la majoria d'ells han coincidit en afirmar al TOT que "no ha estat el millor cap de setmana per sortir al carrer". Tot i això, des de la botiga de moda Som Sis han expressat que "o era ara mai. A nosaltres aviat ens entra el producte de la nova col·lecció i hem de treure aquest".

 

Per altra banda, han estat diverses les botigues que han afirmat al TOT que "en dies com avui hi ha un augment de vendes. És un dia que es viu un ambient festiu".

 

La pròxima activitat de Sant Cugat Comerç al carrer serà la Nit en Blanc, prevista pel 4 de juny.

Els carrers no s'han omplert del tot però les botigues han anat venent FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem