contingut promocionat
CENTRE ESTÈTIC CAN MORA

El que cal per tenir un rostre jove

ESPAI PUBLICITARI. Cada vegada, hi ha més tècniques que ens ajuden a tenir l'aspecte que desitgem

Per tenir un aspecte més jove, tant per a dones com per a homes, actualment hi ha diverses tècniques de Medicina Estètica que ens proporcionen una millora en el rostre sempre donant harmonia i respectant la forma natural i a la nostra cara.

L’aplicació de Toxina Botulínica està indicada en la correcció d’arrugues dinàmiques d’expressió. La toxina produeix una relaxació dels músculs responsables d’aquestes arrugues. L’efecte començarà a notar-se a partir del 2n dia i romandrà de 3 a 6 mesos. És pràcticament indolor i amb un resultat espectacular donant al rostre una aparença més suau i rejovenida.

Amb què combinar-ho per què sigui més efectiu?

El podem combinar amb la infiltració d’àcid hialurònic en zones d’arrugues estàtiques, on donen al rostre una aparença envellida i cansada. Podem farcir l’arruga o remodelar formes, contorns facials i llavis, sempre buscant l’aparença més natural al nostre rostre.

Si a més a la pell li fa falta més lluminositat i hidratació ho combinarem amb un tractament d’àcid hialurònic més vitamines, aquesta barreja conté un gran poder antioxidant i d’antienvelliment. S’utilitza la tècnica de mesoteràpia amb la qual dipositem el producte on ens fa falta i revitalitzem la pell.

Per una actuació integral

Aquestes tècniques són compatibles amb les tècniques d’estimulació de col·lagen mecanitzades amb el LPG Facial que permet potenciar els resultats de les tècniques prèvies.
Així actuem sobre la cara d’una manera integral.

En definitiva oferim al pacient una aparença rejovenida, més natural i amb un elevat grau de satisfacció. Dóna un resultat natural d’efecte gairebé immediat i de llarga durada.

Si voleu més informació sobre aquestes tècniques, acosteu-vos al Centre Estètic Can Mora i us informaran sobre els tractaments que millor us poden anar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem