“El sushi de qualitat a preu assequible”

A Vull Sushi ofereixen servei de lliurament a domicili. encàrrecs i càtering

Aquest titular és l’eslògan amb què es defineix aquesta jove franquícia amb 12 establiments a la província de Barcelona.

Vull Sushi ha nascut amb la voluntat d’arribar a un públic molt ampli, principalment familiar i que cerca un bon equilibri entre preu i qualitat.

Ofereixen sushi fresc del dia a més de productes japonesos en el seu corner o mini “súper” especialitzat en què podreu trobar una mica de tot i, si no ho tenen, ho poden demanar, en aquest sentit Vull Sushi s’adapta a les necessitats i gustos dels seus clients.

A la carta podeu trobar des de menús combinats per 6 € com el “Vull mini Califòrnia” amb 7 peces, fins a menús de 16 € com el “Vull sushi-sashimi” de 23 peces, en total, 17 menús per a tots els gustos i varietats.

A banda d’això, la resta d’especialitats formen un gran ventall que us deixarà ben satisfets: makis (fins i tot de fruites); nigiris; uramakis (a destacar el de tempura de gamba, el Califòrnia o el veggi, només amb verdures); sashimis (inclou el tartar de salmó); temakis o entrants com els gyozas de llagostins, pollastre o verdures.

I per a endolcir-ho una mica, unes bones postres de la pastisseria “Takashi Ochiai” amb “mochis”, “Mouse”, trufes o “Dorayakis” per als més menuts. Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem