contingut promocionat
Centre Sanitari Can Mora

El tractament LPG, el gran aliat

El tractament de LPG està indicat tant per a homes com per a dones

Quan sentiu LPG i l’associeu a un tractament mèdic estètic segurament heu pensat que potser era una marca o una abreviatura, doncs no exactament, no tots tenen les mateixes aplicacions.

L’aparell LPG actua mitjançant una tècnica d’estimulació mecànica de la cèl·lula que allibera greixos localitzats resistents a l’exercici i a les dietes. 

Treballa les zones més profundes de la pell, l’hipodermis, on es troben les cèl·lules grasses, en molts casos apilades (cel·lulitis), formant rugositats, el que anomenem pell de taronja.

Camps d’aplicació

Existeixen diversos camps d’aplicació: 

  • En l’àmbit corporal, per al tractament de la cel·lulitis, del greix localitzat, de la remodelació del cos... 
  • En l’àmbit facial s’utilitza sobretot com a tractament previ a infiltracions, per treballar el drenatge de les ulleres, com a eficaç tractament de rejoveniment, per millorar la textura de la pell... 
  • En l’àmbit terapèutic per a contractures, tractament de cicatrius, drenatges limfàtics... 
  • I en l’àmbit oncològic sobretot en el tractament postoperatori del càncer de mama, per tractar cicatrius, treballant el teixit subcutani i millorant la mobilitat de la part superior del cos, especialment els braços.

Indicacions

El tractament de LPG està indicat per a totes les dones o homes que vulguin millorar el seu aspecte extern, sigui a facial o corporal, per a persones amb un lleuger sobrepès i que vulguin eliminar la seva cel·lulitis o remodelar la seva figura i per a persones que vulguin treballar la seva musculatura i relaxar-la.

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem