El viatge gastronòmic a Mèxic més personalitzat

ESPAI PUBLICITARI. A La Revolución ofereixen una gran varietat d'ingredients mexicans per combinar al teu gust i crear el teu propi plat

La Revolución és un establiment gastronòmic fet a mida pel client al 100%. Les diverses opcions que dóna per tal de crear els plats finals permeten que la carta de menús sigui tant oberta com gustos i imaginació gastronòmica hi hagi.

I és que a La Revolución, els que decideixen els plats finals són els clients. Una carta amb tot un seguit d'ingredients per combinar i realitzar els tacos o burritos que un vulgui. Els diversos tipus de carn que ofereix La Revolución es poden combinar amb tants ingredients i salses com un vulgui. Enciam, blat de moro, formatge, pinya, coriandre, ceba i salses tan picants com no picants.

Però La Revolución també ofereix una opció més còmoda i tradicional. A la seva carta hi ha diversos menús ja formats on els clients només han de decidir quin els ve més de gust.

Tot això fet al moment per emportar-s'ho i degustar-ho on un vulgui o per demanar-ho i que us ho facin arribar on vosaltres vulgueu. Doncs La Revolución ofereix servei a domicili

A La Revolución ofereixen tot tipus de salses i ingredients per combinar amb els burritos i tacos mexicans. FOTO: Arxiu

Més informació
 
Comentaris

Destaquem