Eliminar taques d’oli del terra

A la cuina o al lloc on acostumeu a menjar, les taques d’oli al terra acostumen a ser comunes

És molt important eliminar-les en el moment, ja que es poden quedar als solcs o enfosquir-se. Això succeeix en terres de pedra o, sobretot, en terres de fusta.

És important saber que l’oli no es neteja amb aigua i sabó. Podeu intentar-ho, però no tindrà resultat. La barreja d’aigua i oli és incompatible; quan s’assequi veureu que continua i us costarà eliminar-la encara més.

Una bona idea quan es produeixi una taca d’oli és col·locar un paper absorbent sobre la superfície i no fregar-la.

Si en comptes de col·locar un paper absorbent, afegiu un grapat de sal o sucre just sobre la taca, veureu com la va absorbint. Deixeu que actuï l’ingredient durant un quart d’hora. Quan s’hagi transformat en una espècie de pasta, retireu-la amb un drap, un tovalló o un raspall.

Per acabar, podeu rentar amb aigua i sabó. Després fregueu amb un raspall, apte per al vostre terra i que no el danyi.

Si la taca és petita, també teniu un altre producte casolà a la vostra disposició... el suc de llimona.

Sempre que la taca sigui de poques dimensions, utilitzeu un paper absorbent. Després apliqueu el suc de llimona i fregueu amb una esponja. Després eixugueu amb un drap i llest.

 
Comentaris

Destaquem