Els alumnes de l'Agora IS experimenten l'educació assistida amb gossos

El programa 'Aprendre junts és millor', impulsat per Purina i el Centre de Teràpies Assistides amb Cans, espera arribar a 5.000 alumnes

Alumnes de l'escola Agora IS Sant Cugat han rebut, aquest divendres 11 de desembre, una jornada d'educació assistida amb gossos. El programa 'Aprendre junts és millor', impulsat per Purina i el Centre de Teràpies Assistides amb Cans (CTAC), ha demostrat als infants i educadors del centre santcugatenc els beneficis de les mascotes en l'aprenentatge dels nens i nenes.

Per això mateix, durant tot el dia, els nens i nenes han realitzat diverses activitats amb els gossos. La jornada s'ha dividit en tres parts, la sessió d'iniciació amb una posada en escena divertida distesa; la sessió a les aules on els més petits han realitzat diverses activitats interactuant amb els animals; i la sessió professional per a educadors, per analitzar l'experiència viscuda. 

La iniciativa 'Aprendre junts és millor' espera visitar 25 centres més fins al pròxim mes de juny, i preveu arribar als 5.000 alumnes fins a l'any 2018.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem