contingut promocionat

logotecasabat

 

 

 

Els bolets de millor qualitat arriben a Sant Cugat de la mà de Teca Sàbat

Arriba la tardor i amb ella, els plats amb bolets

La caça de bolets és una tradició que cada any compta amb milers de caçadors que surten a la cerca d’aquestes espècies amagades als boscos. Els caçadors de bolets rastregen la muntanya a la cerca de tot tipus de bolets: rovellons, camagrocs, carreretes, ceps, rossinyols, però l’espècie que més destaca a Catalunya és el rovelló. Els rovellons es poden cuinar de diverses maneres, però Pedro López, gerent de Teca Sàbat, recomana que “es cuinin a la brasa, ja que aquesta metodologia provoca que el rovelló tingui molt millor sabor”.

Com cada tardor, a Teca Sàbat els rovellons passen a ser un dels protagonistes de la temporada i els responsables de la cuina en destaquen dos dels plats que contenen aquests bolets. Un d’ells és el “Variat de Bolets”, que com bé indica el seu nom està format per diferents espècies de bolets, en aquest cas per: el Rossinyol, el Rovelló i el Camagroc. López, explica que “aquests bolets provenen directament dels caçadors de bolets i, per tant, són de molt bona qualitat”.

El següent plat que destaca és el plat anomenat “Mar i Muntanya”, format per pèsols i faves amb rovellons i camagrocs.

Teca Sàbat és una empresa familiar que va néixer l’any 1975 com el primer establiment a la ciutat de plats preparats de gran qualitat i servei de càtering a domicili tant per a empreses com per a particulars i alhora un servei directe al ciutadà amb les dues botigues gourmet que tenen a la ciutat de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem