contingut promocionat
Banco Mediolanum

Els dipòsits no són el millor

ESPAI PUBLICITARI. Hi ha moltes maneres d'estalviar en funció de l'objectiu que un tingui

Cada vegada que es publica un estudi sobre l’estalvi al nostre país es comprova que gairebé la meitat de l’estalvi dels ciutadans està en dipòsits. Un error.

 

Els di­pòsits serveixen pels diners que podem necessitar a curt termini, però estalviar és guardar diners avui per, en uns anys, poder com­prar com a mínim el mateix que podríem comprar ara, o més. Per tant, els diners que guardem han de conservar el seu poder adqui­sitiu. Hem d’aconseguir una ren­dibilitat que superi la inflació i els impostos que paguem. A mig i a llarg termini els dipòsits no ho han aconseguit, i menys ara.

 

Llavors, quines alternatives existeixen? Depèn de cada persona i de quan es necessitaran els diners. En general, si els neces­sitarem a mig termini, una opció poden ser alguns fons d’inver­sió de renda fixa. Però si els guardem per a un futur, l’opció més interessant pot ser els fons de renda variable.

 

Sovint, els prejudicis, la por i la manca d’assessorament no ens deixen prendre les millors decisions. Si ja teniu clar que els dipòsits no són la solució per a tot, us recomanem a un asses­sor financer ben preparat, com els nostres Family Bankers®, que us ajudaran a trobar i a pla­nificar la forma d’estalviar que millor s’adapti a les vostres ne­cessitats.

 

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem