Els italians, un clàssic de Sant Cugat que canvia d'ubicació

Cuina de tapes i entrepans

Quan parlem dels Italians parlem d’un clàssic de la nostra ciutat, des de l’any 1978 aquesta cafeteria ha ofert el seu servei especialitzat en tapes, entrepans i plats combinats.

Ara, amb la seva nova ubicació del carrer de Sant Josep, cantonada amb Dos de Maig, s’apropa a un nou públic de la zona residencial on està ubicat, tot i que bona part de la seva clientela fidel segueix sent la de sempre.

Al nou Italians 3 podreu trobar un ambient tranquil i familiar, una àmplia terrassa, i molta llum natural en un espai ampli que també acull un racó infantil per als més menuts.

Les condicions especials de la sala amb una gran pantalla de TV fan que sigui un lloc ideal per als clients que volen gaudir d’esdeveniments esportius com el futbol, el tennis, les motos o la fórmula 1.

Pel que fa a la carta, amb preus molt econòmics, podeu escollir entre una gran varietat d’entrepans freds i calents (a recomanar el rus, el mallorquí o el de pintxos), plats combinats a mida del comensal i tapes tan recomanables com les braves, els calamars a la romana, els “callos”, les croquetes casolanes o les broquetes (pintxos).

Un bon lloc per compartir amb la família o amb els amics. Que vagi de gust!

Als Italians trobareu un racó infantil per als més menuts. FOTO: Arxiu
Més informació
 
Comentaris

Destaquem