Actualitat
Agenda
Guia de Sant Cugat
Classificats
Seccions
Guia de Sant Cugat
Classificats
Agenda
Societat
Política
Economia
Cultura
Urbanisme
Mobilitat
Medi ambient
Esports
Història i patrimoni
Valldoreix
Mira-sol
La Floresta
Les Planes
Fotos
Opinió
Lectors
Videos
Entitats
Tot i més
GUIA Sant Cugat
Infantil
Gastronomia
Salut
Ensenyament
Llar
Bellesa
Immobiliària
Legal
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
WhatsApp
WhatsApp
Telegram
TikTok
Temàtics
Viaempresa
Catalunya M'agrada
Pares i Nens
Edicions
Sant Cugat
Cerdanyola
Rubí
Totmedia
El grup
Publicitat
Contacte
Condicions
Política de privacitat
Política de cookies
cerca
contingut promocionat
El restaurant disposa d’una gran varietat de tapes, hamburgueses i plats mediterranis per maridar amb cerveses artesanes fetes per la cervesera ILDA’S
Comerç
Els millors plats mediterranis i de mercat de Matilda
El Matilda ha estat obert des del 1999 FOTO: Arxiu
El Matilda ha estat obert des del 1999 FOTO: Arxiu
El restaurant es caracteritza pel seu agradable i tranquil ambient
El restaurant es caracteritza pel seu agradable i tranquil ambient
Burrata cremosa amb ruca i tàrtar de tomàquet amb oli d'alfàbrega
Burrata cremosa amb ruca i tàrtar de tomàquet amb oli d'alfàbrega
Carxofes i xampinyons amb salsa de pernil
Carxofes i xampinyons amb salsa de pernil
Hamburguesa "Clot" de filet de vedell amb ceba, tomàquet, mesclum, cogombrets i formatge cheddar
Hamburguesa "Clot" de filet de vedell amb ceba, tomàquet, mesclum, cogombrets i formatge cheddar
Ous trufats amb patata i foie gras
Ous trufats amb patata i foie gras
Pizza Clotilda, elaborada amb espinacs frescos, formatge de cabra, nous, mel, mozzarella, tomàquet i orenga
Pizza Clotilda, elaborada amb espinacs frescos, formatge de cabra, nous, mel, mozzarella, tomàquet i orenga
Ceviche de llagostins amb llet de tigre i mango
Ceviche de llagostins amb llet de tigre i mango
Peu de porc desossat, farcit de foie i envoltat amb cansalada fumada
Peu de porc desossat, farcit de foie i envoltat amb cansalada fumada
Filet de vedella del Pirineu a la brasa amb salsa de ceps
Filet de vedella del Pirineu a la brasa amb salsa de ceps
Les nostres verdures a la planxa amb salsa romesco
Les nostres verdures a la planxa amb salsa romesco
Llom de bacallà al forn amb tomàquet confitat i gratinat amb allioli
Llom de bacallà al forn amb tomàquet confitat i gratinat amb allioli
Pastís de formatge casolà amb salsa de maduixes i nata. FOTO: Arxiu
Pastís de formatge casolà amb salsa de maduixes i nata. FOTO: Arxiu
Cinc textures de xocolata
Cinc textures de xocolata
Crema de mango amb iogurt natural i crocant d'ametlles
Crema de mango amb iogurt natural i crocant d'ametlles
Tiramisú artesà
Tiramisú artesà
1
de
16
per
Redacció
8 de maig de 2018
1
de 16
Títol de la imatge 1
Bla bla bla