contingut promocionat
ESART

ESART, un espai per a creatius

ESPAI PUBLICITARI.Els batxillerats d’Arts Escèniques, de Música, d’Audiovisuals o d’Arts i Disseny us conviden i queden poques places!

Des del 2013, ESART imparteix a Sant Cugat una oferta única: els batxillerats creatius. Es tracta d’un programa que integra el batxillerat d’arts oficial de Catalunya amb una titulació de formació professional anglesa reconeguda internacionalment.

El resultat és un batxillerat exigent i atractiu, que no sols us prepara per a les proves d’accés a la universitat, sinó que us aporta elements de caire pràctic i creatiu que complementen l’àmbit acadèmic.

Un equip de professors que combina els experts en les matèries de batxillerat amb professionals dels diferents sectors, i que aporta alhora rigor acadèmic i formació connectada amb la realitat de les diferents disciplines artístiques.

L’ambient d’ESART és especialment indicat per a aquells i aquelles que us sentiu creatius.
La convivència amb companys i companyes que comparteixen la passió per a l’art en diverses formes és una font d’estímul per al treball i l’aprenentatge.

Aprofiteu que tenim a Sant Cugat aquesta oferta única i animeu-vos a viure l’experiència d’un batxillerat creatiu. I si voleu més informació, visiteu el nostre web, truqueu-nos o veniu a veure’ns a l’escola, ens queden poques places!

Contingut patrocinat per:

Més informació
 
Comentaris

Destaquem