Ingredients: 350 g d’espaguetis, 5 grans d’all picats, 4 cullerades d’oli d’oliva, 1/2 pebrot groc tallat a tires, 1/2 pebrot vermell a tires, 1/2 pebrot verd a tires, 2 claus d’olor mòlts, 6 grans de pebre negre mòlts, formatge parmesà, sal al gust.
Salteu l’all en una paella amb oli sense que arribi a daurar-se massa.
A continuació, salteu els pebrots, el clau, el pebre i una miqueta de sal.
Un cop fet, passeu-ho tot per la batedora fins aconseguir una salsa.
En una cassola, coeu la pasta i després esbandiu-la.
Barregeu la pasta amb la salsa, empolseu el formatge i serviu.
Salteu l’all en una paella amb oli sense que arribi a daurar-se massa.
A continuació, salteu els pebrots, el clau, el pebre i una miqueta de sal.
Un cop fet, passeu-ho tot per la batedora fins aconseguir una salsa.
En una cassola, coeu la pasta i després esbandiu-la.
Barregeu la pasta amb la salsa, empolseu el formatge i serviu.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok