Espais exteriors plens de vida

ESPAI PUBLICITARI. Amb Vilaverd aconseguiràs que el teu jardí sigui l'enveja dels veïns

Jardineria Vilaverd és una empresa especialitzada en jardineria, construcció i manteniment d’espais exteriors arrelada a la ciutat des de fa 20 anys. La seva extensa trajectòria i la fidelitat dels seus clients l’han portat a ser tot un referent pel que fa a reformes d’espais exteriors i manteniment de jardins i espais particulars i comunitaris. És una tria perfecta si estàs pensant a renovar l’espai exterior de casa teva, sigui un jardí, piscina o terrassa.

Segons Agustí Vila, el gerent de l’empresa, el principal avantatge que ofereix Jardineria Vilaverd és que permet al client fer reformes d’exteriors de qualsevol tipus: “Nosaltres fem reformes integrals i ens caracteritza el fet que en cap moment subcontractem personal extern de l’empresa”.

Els professionals destaquen per la seriositat en el treball i la qualitat de la seva feina. L’equip està al dia de totes les novetats tecnològiques que hi ha al mercat i està en continu reciclatge. Es caracteritza pel tracte directe i personal amb el client, sigui un particular o una comunitat.

Especialistes en el tractament de fustes

L’empresa està especialitzada en el tractament i manteniment de la fusta. Jardineria Vilaverd és líder a Espanya en l’aplicació d’un tractament que garanteix durant un mínim de dotze mesos el manteniment del color i la hidratació de la fusta exterior. Aquest tractament l’ofereix en exclusiva a la nostra ciutat. El producte emprat és un referent a Europa.

Dóna vida al teu jardí

Mai és tard per prendre la decisió d’arreglar-se el jardí o fins i tot d'atrevir-se a donar-li un altre aire nou i renovat. Jardineria Vilaverd t’ho posa molt fàcil, ja que fa tot tipus de reformes i manteniments en matèria de jardineria, piscines, obra de paleta, fusta, pèrgoles, tarimes, regs automàtics i estalvi d’aigua, podes i instal·lació de gespes artificials. Sempre, amb la màxima qualitat i amb preus molt competitius.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem